Blog

Acties in het wegtransport

24 September 2012
Acties in het wegtransport

Vandaag wordt er weer actie gevoerd in het wegtransport. Veelal hardwerkende mensen met veel verantwoordelijkheid en veel verantwoordelijkheidsbesef, die opkomen voor hun inkomstenbron.

Enerzijds richt de actie zich tegen onheuse praktijken via postbusbedrijven, die op slinkse manier lasten en wettelijke pichten omzeilen om zo goedkoper te kunnen werken dan hun eerlijk opererende concurrenten. Anderzijds richt de actie zich tegen andere landen - veelal Oosteuropese - waar de lonen beduidend lager liggen dan bij ons, waardoor chauffeurs uit die landen goedkoper zijn. Dat laatste is een ontwikkeling waar je als Nederlandse chauffeur waarschijnljk niet blij mee bent. Tegelijkertijd zullen we moeten accepteren dat dit een ontwikkelink is die niet kan worden tegengehouden. De tijd dat Nedeland de (weg-)transportnatie was van Europa ligt achter ons en het is onwaarschijnlijk dat dat binnen afzienbare tijd zal worden teruggekeerd. 


pijl-blogTerug naar alle blogberichten
Adresgegevens adresgegevens
Frits de Wind Logistiek adviesKvK nummer 09130878
BTW nummer 198020284B01

Telefoon +31 6 52055160
Email f.dewind@fdwla.com
Bel mij terug bel-terug
Vul hier uw naam en telefoonnummer in om teruggebeld te worden.

Naam Telefoonnummer

pijl-blogVerstuur